Tweede Oude Heselaan 165, 6542 VD Nijmegen| 024 - 379 13 10| 024-378 41 77| info@usedtyres.nl
N

Wereldwijde export

N

Banden & velgen

N

Particulier & groothandel

Autobanden gebruikt

U bent op zoek naar een bedrijf waar u autobanden kunt kopen die gebruikt zijn. Echter moet de kwaliteit hier niet voor onder doen. De banden moeten niet beschadigd zijn en er moet voldoende profieldiepte zijn. Dit zijn slechts enkele kenmerken waar het team van Bandenservice P. van Raay op let tijden het inkopen. Wij gaan graag met u op zoek naar de ideale gebruikte autobanden in onze werkplaats.

Eenvoudig autobanden uitzoeken wanneer u onze handige filters gebruikt

Wist u dat wij over een uitgebreide webshop beschikken? Hier vindt u een ruime keuze aan banden van verschillende merken. Een ideale uitkomst als u niet in de gelegenheid bent om uw autobanden in onze werkplaats uit te zoeken. Maak gebruik van handige filters, zoals het seizoen, het merk en de prijs.

Sla uw banden op in ons bandenhotel

U kunt natuurlijk maar op één set banden rijden. Merkt u dat het glad op de weg wordt en verwisselt u uw zomerbanden graag voor winterbanden? Of juist andersom? In beide gevallen is het verstandig om gebruik te maken van ons bandenhotel. De kosten voor de opslag van uw gebruikte banden bedragen €30,- per seizoen en doen wij in eigen beheer.

Montage, reparaties en balanceren in de werkplaats

Wij zien u van maandag tot en met zaterdag graag verschijnen in Nijmegen. Hier verzorgen wij de montage van uw banden en balanceren we deze meteen. Een goede grip op de weg is immers van levensbelang. Heeft u vragen op voorhand die u graag stelt aan een van onze medewerkers over bijvoorbeeld onze gebruikte autobanden? Wij staan u graag te woord als u belt naar 024 – 379 13 10.

HEEFT U EEN VRAAG?

CONTACTEER ONS

  • Velden met een * zijn verplicht

Tweede Oude Heselaan 165
6542 VD Nijmegen Holland
Tel. 024 - 379 13 10
Tel: 024 - 378 41 77
E-mail: info@usedtyres.nl

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 8.30 - 17.30
Zaterdag 8.30 - 16.00