Tweede Oude Heselaan 165, 6542 VD Nijmegen| 024 - 379 13 10| 024-378 41 77| info@usedtyres.nl

Balanceren

Moeten uw autobanden gebalanceerd worden? Dan bent u hiervoor bij Bandenservice P. van Raay aan het juiste adres. Wij balanceren uw autobanden namelijk direct en zonder afspraak.

 

Autobanden balanceren

Uw autobanden moeten gebalanceerd worden wanneer u tijdens het rijden merkt dat uw stuur langzaam heen en weer beweegt of begint te trillen. Het heen en weer bewegen van het stuur of het trillen geeft aan dat er een onbalans is in uw banden. Wanneer autobanden gebalanceerd zijn vergroot dit het rijcomfort door het verdwijnen van situaties waarin uw stuur langzaam heen en weer beweegt of gaat trillen. Ook verbetert dit het wegcontact van de auto en voorkomt het extra slijtage van de autobanden.

 

Montage altijd inclusief balanceren

Wanneer u autobanden aanschaft bij Bandenservice P. van Raay worden deze altijd gebalanceerd wanneer ze voor de eerste keer op de velg worden gemonteerd. Ook worden de banden gebalanceerd na een reparatie aan uw band. Dit om onbalans in uw band te voorkomen.

Wanneer u onbalans in uw autobanden merkt of last heeft van een trillend stuur laat dan altijd uw autobanden balanceren. In de meeste gevallen zijn niet goed gebalanceerde banden hiervan de oorzaak.
Bij ons kunt u altijd langskomen zonder afspraak. Dan rijdt u na zo’n vijftien minuten weer weg met vier perfect uitgebalanceerde banden.

Autoband balanceren
Autoband balanceren
HEEFT U EEN VRAAG?

CONTACTEER ONS

  • Velden met een * zijn verplicht

Tweede Oude Heselaan 165
6542 VD Nijmegen Holland
Tel. 024 - 379 13 10
Tel: 024 - 378 41 77
E-mail: info@usedtyres.nl

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 8.30 - 17.30
Zaterdag 8.30 - 16.00