Tweede Oude Heselaan 165, 6542 VD Nijmegen| 024 - 379 13 10| 024-378 41 77| info@usedtyres.nl
N

Wereldwijde export

N

Banden & velgen

N

Particulier & groothandel

Goedkope banden Gelderland

Goedkope banden in Gelderland

Bent u als particulier of als bedrijf op zoek naar goedkope banden van bekende A- of B-merken in Gelderland? Bandenservice P. van Raay heeft precies waar u naar op zoek bent. In Nijmegen vindt u onze opslag van zomer- en winterbanden. De banden bestelt u eenvoudig telefonisch of via de website. Heeft u grotere hoeveelheden autobanden goedkoop nodig, of heeft u als particulier zelf nog banden die u wilt verkopen? Neem ook dan contact op met Bandenservice P. van Raay.

Goedkope nieuwe én gebruikte banden in Gelderland

Wij bieden u een uitgebreid assortiment aan zowel nieuwe als goedkope tweedehands autobanden. Nieuwe banden zijn veelal van bekende merken als Michelin, Pirelli en Bridgestone. Merken die hun kwaliteit en duurzaamheid bewezen hebben. Ook goedkope gebruikte autobanden zijn meestal van bekende A- of B-merken. Om het voor u nog aantrekkelijker te maken ontvangt u garantie op alle gebruikte banden.

Montage van banden

U heeft uw autobanden goedkoop uitgezocht in onze werkplaats in Gelderland. In dat geval wilt u natuurlijk dat uw nieuwe set zo snel mogelijk gemonteerd wordt. Wij verzorgen daarom graag de (de)montage, bandenwissel en we voeren reparaties uit. Bij vervanging van uw banden krijgt u altijd een nieuw ventiel. Voorzien wij binnenkort uw auto van een nieuwe set autobanden voor een goedkoop tarief?

Contact opnemen voor goedkope banden in Gelderland

Wilt u meer weten over de autobanden die wij u goedkoop kunnen bieden? Of heeft u het assortiment doorgekeken en wilt u een bestelling plaatsen? Het kan door te bellen met telefoonnummer 024 – 379 13 10. Ook bent u, zonder afspraak, welkom op de locatie van Bandenservice P. van Raay aan de Tweede Oude Heselaan 165 in Nijmegen.

HEEFT U EEN VRAAG?

CONTACTEER ONS

  • Velden met een * zijn verplicht

Tweede Oude Heselaan 165
6542 VD Nijmegen Holland
Tel. 024 - 379 13 10
Tel: 024 - 378 41 77
E-mail: info@usedtyres.nl

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 8.30 - 17.30
Zaterdag 8.30 - 16.00