Tweede Oude Heselaan 165, 6542 VD Nijmegen|024 - 379 13 10|024-378 41 77| info@usedtyres.nl
  N

  Wereldwijde export

  N

  Banden & velgen

  N

  Particulier & groothandel

  Goedkope tweedehands autobanden Gelderland

  Voor goedkope tweedehands autobanden bezoekt u dé werkplaats in Gelderland. Uw banden worden gemonteerd, gebalanceerd en uw huidige banden worden gerepareerd. Kom direct, ook zonder afspraak, langs bij Bandenservice P. van Raay in Nijmegen. Wij helpen u graag met het uitzoeken van een geschikte set goedkope tweedehands autobanden.

  Goedkope tweedehands autobanden van de beste merken vindt u in Gelderland

  Uw autobanden moeten natuurlijk van de beste kwaliteit zijn. De profieldiepte moet in orde zijn, de banden moeten perfect aansluiten op uw velgen en in het geval van winterbanden moet het een extra stukje veiligheid bieden. Daarom hebben wij enkel goedkope tweedehands autobanden van topmerken op voorraad in de werkplaats in Gelderland. Denk hierbij aan Pirelli, Bridgestone, Continental en natuurlijk Michelin.

  Onze banden zijn uitvoerig getest en gecontroleerd

  Dankzij onze ruimschootse ervaring sinds 1981 weten wij als geen ander waar goede banden aan moeten voldoen. Daarom testen we alle goedkope tweedehands autobanden op luchtdruk in onze werkplaats in Gelderland. Ook wordt iedere band uitvoerig gecontroleerd op eventuele beschadigingen. Als banden beschadigd zijn komen deze uiteraard niet in onze verkoop.

  Kies uit zomerbanden, winterbanden en vier seizoenen banden

  Wist u dat u bij ons kiest uit verschillende zomerbanden, winterbanden en vier seizoenen banden? Bezoek onze werkplaats aan de Tweede Oude Heselaan 165 en geef uw wensen aan een van onze medewerkers door. Voor vragen die u op voorhand heeft bereikt u ons door te bellen naar 024 – 379 13 10. Wellicht verlaat u binnenkort onze werkplaats met een geschikte set tweedehands autobanden.

  HEEFT U EEN VRAAG?

  CONTACTEER ONS

  • Velden met een * zijn verplicht

  Tweede Oude Heselaan 165
  6542 VD Nijmegen Holland
  Tel. 024 - 379 13 10
  Tel: 024 - 378 41 77
  E-mail: info@usedtyres.nl

  Openingstijden
  Maandag t/m vrijdag 8.30 - 17.30
  Zaterdag 8.30 - 16.00