Montage

Bandenservice P. van Raay verzorgt (de)montage van autobanden. Wij werken zonder afspraak, ook bij montage. U kunt dus langskomen wanneer het u uitkomt.

Wat kunnen wij voor u betekenen?
– (de)montage
– bandenwissel
– reparaties
– velgen richten

Wij verzorgen de montage van uw complete set zomer- of winterbanden op velg. Daarnaast verzorgen wij ook de (de)montage van nieuwe autobanden op uw huidige velg.
Bij vervanging van uw banden krijgt u altijd een nieuw ventiel.

(de)montage

Wij verzorgen de (de)montage van autobanden op de huidige velg. In dit geval blijft u op dezelfde velgen rijden na het wisselen van uw zomer- of winterbanden. De banden worden gebalanceerd en de ventielen worden vernieuwd. De (de)montage van vier autobanden duurt zo’n 20 minuten.

(de)montage van autobanden en velgen
autobanden wissel

Bandenwissel

Wij verzorgen de bandenwissel van uw complete set autobanden op velg. Dit is vaak de wissel tussen uw zomer- en winterset.

Er is bij ons de mogelijkheid om uw zomer- en winterset op te slaan in het bandenhotel. Dit biedt u meer gemak en ruimte dan wanneer u deze set thuis zou bewaren. Lees hier meer over bij bandenhotel.

De bandenwissel van vier autobanden duurt zo’n 10 minuten.

Reparaties

Wij voeren reparaties uit om een lekke of beschadigde band te herstellen.
Meer informatie over de reparaties die wij uitvoeren kunt u vinden bij reparaties.

Op de reparatie van uw autoband kunt u meestal wachten. Doorgaans is de autoband binnen vijf tot tien minuten gerepareerd. De wachttijd bij de reparatie van een spijkergat is zo’n 5 minuten.

reparatie van uw autoband
velgen richten

Velgen richten

Naast montage kunnen wij ook velgen richten. Dit houdt in dat wij een deuk of een kromme velg kunnen laten herstellen. Let op: in dit geval kunt u uw velg(en) na 7 werkdagen weer ophalen

HEEFT U EEN VRAAG?

CONTACTEER ONS

  • Velden met een * zijn verplicht

Tweede Oude Heselaan 165
6542 VD Nijmegen Holland
Tel. 024 - 379 13 10
Tel: 024 - 378 41 77
E-mail: info@usedtyres.nl

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 8.30 - 17.30
Zaterdag 8.30 - 16.00

Share This