Tweede Oude Heselaan 165, 6542 VD Nijmegen| 024 - 379 13 10| 024-378 41 77| info@usedtyres.nl
  N

  Wereldwijde export

  N

  Banden & velgen

  N

  Particulier & groothandel

  Tweedehands velgen kopen

  Tweedehands velgen kopen

  Bent u al een tijdje aan het zoeken naar een betrouwbaar bedrijf waar u tweedehands velgen kunt kopen? Dat bedrijf heeft u gevonden bij Bandenservice P. van Raay in Nijmegen. Sinds 1981 is dit bedrijf actief in het in- en verkopen van zowel nieuwe als tweedehands autobanden en velgen. Een dergelijke ervaring kan alleen worden opgebouwd wanneer er een eerlijke prijs-kwaliteit verhouding wordt geboden en er op transparante wijze zaken wordt gedaan. Welkom bij Bandenservice P. van Raay, waar kunnen we u mee helpen?

  Tweedehands velgen kopen voor een all-in prijs

  Alle prijzen die worden gerekend voor de tweedehands velgen die bij Bandenservice P. van Raay op voorraad liggen zijn all-inclusive. Dat betekent dat in de prijs ook de kosten voor het monteren, en het verwijderen van de oude wielen zijn meegenomen. Ook de BTW is al verwerkt in de prijs. U komt dus nooit achteraf voor onverwachte kosten te staan als u een bestelling plaatst bij Bandenservice P. van Raay.

  Ook voor het inruilen van velgen en banden

  Bent u niet op zoek, maar heeft u juist tweedehands velgen in de aanbieding? Dan neemt Bandenservice P. van Raay die, mits in goede staat, graag van u over! Het is overigens ook mogelijk om oude velgen in te ruilen tegen nieuwe.

  Neem contact op met een van onze medewerkers

  Vragen over het kopen of verkopen van tweedehands velgen? Neem contact op door te bellen met telefoonnummer 024 – 379 13 10. Een ervaren medewerker van Bandenservice P. van Raay legt u graag meer uit over de producten in het assortiment en de manier van werken die wij erop nahouden.

  HEEFT U EEN VRAAG?

  CONTACTEER ONS

  • Velden met een * zijn verplicht

  Tweede Oude Heselaan 165
  6542 VD Nijmegen Holland
  Tel. 024 - 379 13 10
  Tel: 024 - 378 41 77
  E-mail: info@usedtyres.nl

  Openingstijden
  Maandag t/m vrijdag 8.30 - 17.30
  Zaterdag 8.30 - 16.00