Tweede Oude Heselaan 165, 6542 VD Nijmegen| 024 - 379 13 10| 024-378 41 77| info@usedtyres.nl
N

Wereldwijde export

N

Banden & velgen

N

Particulier & groothandel

Winterbanden tweedehands

Winterbanden tweedehands

Verschillende soorten winterbanden, met en zonder velg, komt u tegen in de uitgebreide tweedehands voorraad bij Bandenservice P. van Raay. De winterbanden die u in het assortiment van Bandenservice P. van Raay tegenkomt zijn uitvoerig getest en voldoen aan alle geldende normen en regels waar winterbanden aan moeten voldoen. Neem contact op als u op zoek bent naar tweedehands hands winterbanden die u niet in ons online assortiment kunt vinden, of als u andere vragen heeft.

Waarom zou u teveel betalen? Bestel winterbanden, maar dan tweedehands!

Het gebruik van winterbanden is in Nederland niet verplicht, maar het wordt wel aangeraden. Uw auto heeft meer grip op de weg waardoor de remweg korter wordt en de kans op slingeren of wegglijden afneemt. Dat wil niet zeggen dat u deze dan koste wat kost aan moet gaan schaffen. Het kan veel goedkoper door te kiezen voor onze tweedehands winterbanden.

Geschikt voor wielen tussen de 13 en de 20 inch

Voor vrijwel ieder automerk met wielen tussen de 13 en de 20 inch kunt u passende, tweedehands winterbanden vinden. En zelfs als de afmetingen voor de wielen van uw auto daar niet bijzitten, is het verstandig om even contact op te nemen. Wij vragen dan graag in ons netwerk rond naar de winterbanden waar u naar op zoek bent.

Kom langs of neem contact op

Door langs te komen met uw auto, kan een medewerker van Bandenservice P. van Raay meteen de juiste maat voor tweedehands winterbanden voor u nakijken. Om langs te komen heeft u overigens ook geen afspraak nodig. Wilt u direct winterbanden laten monteren? Dan is het wel verstandig om even te bellen naar 024 – 379 13 10 om te vragen of er plaats is. U kunt natuurlijk ook bellen als u vragen heeft over het assortiment of wanneer u wilt weten of wij bepaalde winterbanden op voorraad hebben.


HEEFT U EEN VRAAG?

CONTACTEER ONS

  • Velden met een * zijn verplicht

Tweede Oude Heselaan 165
6542 VD Nijmegen Holland
Tel. 024 - 379 13 10
Tel: 024 - 378 41 77
E-mail: info@usedtyres.nl

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 8.30 - 17.30
Zaterdag 8.30 - 16.00